dimarts, 18 de setembre de 2018

José Devís Devís pronuncià la Lliçò Magistral de l’Obertura del Curs 2018-19 a la Universitat de València


Aquest dilluns tingué lloc al singular espai del Paranimf de la Universitat la tradicional Obertura del Curs Acadèmic 2018-19 on José Devís va pronunciar la Lliçò Inaugural.

La seua lliçó va tractar dels “Discursos sobre les funcions de l’educació física escolar. Continuïtats, discontinuïtats i reptes”.
A més d’un repàs de les principals justificacions de l’educació física com assignatura del currículum escolar, el professor presentà les principals reconstruccions que necessita l’educació física en els temps que vivim i un grup de reptes als que s’enfronta l’assignatura i els professionals.

A l’acte varen assistir, a més de la rectora Mavi Mestre i altres rectors/es de les universitats valencianes, les principals autoritats de la Comunitat Valenciana. Destaca el President de la Generalitat Ximo Puig, el President de les Corts Enric Morera i l’alcalde de la ciutat Joan Ribò, a més d’un nutrit grup de Consellers/es i altres polítics i autoritats civils i militars. A continuació presentem una miscel·lània de fotografies.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada