dimecres, 12 d’abril de 2017

Premis Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat

La Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València va lliurar el passat dilluns, dia 27 de Març, els premis als millors treballs de finalització de Màster i Doctorat que tracten sobre temes relacionats amb l’activitat física i l’esport adaptat. Els premis són convocats anualment des del 2013 a tot el territori espanyol i, en la present edició, es va destacar la ‘qualitat científica i sensibilitat’ dels treballs presentats.


L’acte va tindre lloc al Saló de Graus de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. El lliurament de premis va comptar amb la presència del vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Guillermo Palao; la subdirectora general de Responsabilitat Corporativa de Divina Pastora, Pilar Nieto; i el director de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat Universitat de València, José Campos. L’acte va comptar, així mateix, amb la presència d’Hermenegildo Puchades, en representació de la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana, qui va reconèixer que “gràcies a aquests treballs de recerca”, l’Administració pot “millorar la gestió de l’esport adaptat”.


Javier Monforte, membre de la nostra Unitat, va rebre el premi al millor treball de Màster pel seu TFM ‘L’Anàbasi de Patrick. Una història personal, dialògica i visual sobre càncer, lesió medul·lar i exercici físic’, llegit al Màster en Investigació i Intervenció en Ciències de l' Activitat Física i l'Esport. El TFM va estar tutoritzat pel professor Víctor Manuel Pérez, que també va resultar reconegut per la seua tasca.

Enhorabona als dos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada