dilluns, 26 d’abril de 2010

XV Jornades de Foment de la Investigació. UJI.

La Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I de Castelló convoca del 10 al 14 de maig les XV Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials, amb l’objectiu de fomentar l’activitat investigadora de l’estudiant i facilitar-ne la possible integració en grups d’investigació. Les Jornades s’estructuren en dues parts: una primera d’àmbit general en la qual es presenten aspectes generals d’investigació i de la formació de postgrau, i una segona part que tracta aspectes temàtics relacionats amb les titulacions i màsters que s’imparteixen en la facultat. L’estudiant tindrà l’oportunitat de conèixer els grups d’investigació i els projectes actuals a través de sessions específiques i presentació de comunicacions.

Conferències d’àmbit general (dilluns, 10 de maig)

- Conferència inaugural: Crisi i investigació en Ciències Humanes i Socials. Eduardo Manzano, director del Centro de Ciencias Humanas y Sociales del CSIC.
- Sessió informativa: Què, cóm, quan i on investigar a l’UJI?
- Taula redona: Postgrau i investigació en la FCHS. Intervenen Rosa Llusar, vicerectora d’Investigació; Antonio Barba, vicerector de Postgrau; i Ismael Rodrigo, director de l’Oficina de Ciència i Tecnologia. Coordina Rosa Agost.
- Conferència: Competències informacionals en l’àmbit de la investigació. Vicent Falomir, director del Centre de Documentació.
- Col•loqui: De professió, investigador. Associació de Joves Investigadors. Coordina José Manuel Martínez Martínez (UJI).
- Presentació dels Instituts Universitaris i Interuniversitaris de la FCHS.
- Ponència de cloenda: Internet i l’accés al coneixement: mites i realitats. Luis collado, director de Google Books, magazines and Nes d’Espanya i Portugal.

Més informació

1 comentari:

  1. Siento haberme perdido las jornadas…y más viendo la picaeta que ofreció el grupo organizador. También me alegra mucho saber que Sandra mantiene la tradición de la charla sobre becas de investigación.

    Un saludo a todos desde Sevilla.

    ResponElimina